Algemene informatie

Gelegen nabij zee

Speeltuin aanwezig

Winkel aanwezig

Camping De Duindoorn

  • Informatie
  • Impressie
  • Reviews
  • Contact
  • Reservering

Algemene Informatie

Camping de Duindoorn te IJmuiden nabij Zandvoort, Haarlem en  Amsterdam.

Onze camping is gelegen aan de voet van de duinen en het strand. Grenzend aan het prachtige natuurgebied National Park Zuid-Kennemerland, dichtbij Zandvoort, Haarlem en Amsterdam. Ideaal voor mensen die houden van fietsen, wandelen of cultuur. De camping ligt +/- 1000 meter van het strand en de zee waar vele watersporten worden beoefend zoals kitesurfen, blowkarten, vliegeren, etc. U kunt lessen nemen bij bijvoorbeeld Seaside sports. Ook zijn er tal van andere mogelijkheden, wat denkt u van zwemmen, zonnen, vissen op de pier of op een boot, een dagje winkelen, gezellig een terrasje pakken, lekker uitslapen, heerlijk uit eten of gewoon helemaal niets doen.

Overige informatie

Voor 2024 gelden de volgende prijzen per overnachting:

Tarieven worden als volgt berekend: per kampeermiddel, per persoon en per overnachting. (U kunt reserveren vanaf 2 overnachtingen)
Wilt u contant betalen wij accepteren geen briefjes van 200 en 500 euro.

Voor- en naseizoen aanbiedingen (zie ook onze onderstaande arrangementen)

  Normaal     Pinksteren Prijs per
         
Caravan, Bus, Vouwwagen € 7,55   € 8,65 nacht
Tent  € 7,55   € 8,65 nacht
Camper tot 7 meter inclusief fietsenrek € 9,65   € 10,20 nacht
Camper langer dan 7 meter € 12,85   € 13,80 nacht
         
Auto € 6,50   € 6,85 nacht
Motorfiets € 5,00   € 5,50 nacht
Elektra aansluiting (6 amp) € 5,00   € 5,25 nacht
         
Personen ouder dan 4 jaar € 7,40   € 8,15 nacht
Kinderen tot 4 jaar  € 4,70   € 5,10 nacht
         
Toeristenbelasting € 1,50    € 1,50 per persoon per nacht
Milieubelasting € 1,10    € 1,10 per persoon per nacht
         

Activiteiten

Camping De Duindoorn is uitstekend gelegen voor de liefhebbers van fietstochten. In de veelzijdige en mooie omgeving leiden de fietsroutes u door duinen, langs de kust en door de bossen. Het landschap is afwisselend en uitstekend geschikt voor een prachtige fietstocht. Wie van wandelen houdt, komt in IJmuiden volop aan zijn trekken. De omgeving van de camping is een wandelgebied bij uitstek. Wanneer u wandelt zal de omgeving ongetwijfeld indruk maken. Of u nu de voorkeur geeft aan een rondwandeling door de vele gezellige dorpen en steden in de buurt, of liever wandelt door een natuurgebied, het zal u niet tegenvallen! Wilt u vissen? Dan komt u ook in IJmuiden volop aan uw trekken. U kunt zelf vissen op de Zuidpier of sportvissen op een boot. info www.vvvijmuidenaanzee.nl 

De faciliteiten van Camping De Duindoorn

Ligging van Camping De Duindoorn

De camping ligt in de duinen van IJmuiden aan Zee een paar kilometer boven Zandvoort. De geweldige natuur van het aangrenzende Nationaal Park Zuid-Kennemerland biedt alle vrijheid om te fietsen of te wandelen. Uiteraard behoort een dagje strand ook tot de mogelijkheden. Hier kunt u bijvoorbeeld met uw kinderen joekels van zandkastelen bouwen, actief watersporten, gewoon lekker uitwaaien en natuurlijk vissen op de Zuidpier of vissersboot. Iets verderop kunt u naar de havens, het Noordzeekanaal en de zeesluizen! Een dagje cultuur snuiven doet u in de nabijgelegen steden in Noord Holland, Alkmaar, Amsterdam en Haarlem, steden die voldoende cultuur en vertier bieden aan zelfs de meest veeleisende vakantieganger. Kleinschaliger zijn de schilderachtige dorpjes Zandvoort, Bloemendaal, Oud-Velsen, Santpoort of Wijk aan Zee. Naast de ingang van de camping is een bushalte aanwezig. Op de dagen dat het weer zich niet leent om buiten te zijn kunt u in de weekenden naar de Beverwijkse Bazaar www.debazaar.nl  in Beverwijk (europa’s grootste overdekte weekendmarkt). 

Omgeving Camping De Duindoorn

[{"Bushalte":"50m"}]